036 5373911
aardingenbliksem.nl

Iso-Blitz

 

Esthetische  beveiliging voor rieten daken

Een pand met een rieten dak is prachtig om te zien. Voor de beveiliging van deze daken tegen bliksem en brand, worden echter vaak hoge en goed zichtbare afstandhouders gebruikt. Dit is nodig om overslag te voorkomen naar de metalen binddraden in het riet. Boomgaard Bliksembeveiliging biedt  een mooi en veilig alternatief: de ISO-BLITZ kabel. 

Hoe werkt het:
De ISO-BLITZ kabel maakt hoge en lelijke afstandhouders overbodig. De beveiliging is dus nauwelijks te zien. 'Deze kabel is heel goed geïsoleerd en mag onder het rieten dak worden aangebracht. In combinatie met enkele opvangers op de nok, beveiligen we heel eenvoudig een compleet object. We kunnen precies berekenen waar de opvangers moeten komen, zodat bliksem in de installatie slaat en niet in het object.'

Geld besparen
De beveiliging voldoet aan de huidige norm NEN-EN-IEC 62305 en heeft meerdere voordelen. De ISO-BLITZ kabel is onderhoudsvriendelijk en heeft geen last van weersomstandigheden. De kosten zijn ongeveer gelijk aan die van een conventionele installatie. Bij vervanging van de rieten kap kan de ISO-BLITZ kabel gewoon blijven liggen en dat bespaart geld. We hebben al meerdere objecten beveiligd met deze unieke installatie. Het product beveiligt nieuwe rieten daken op een veilige, voordelige en fraaie wijze.

 

 

”riet gedekte daken van hoge bliksemafleider steunen verlost”

 

Boomgaard BV Iso Blitz geisoleerde bliksemafleider

BOLLIE BLIKSEM TIP 110 DAKMEUBILAIR

       OPLOSSING NODIG?

               Of bel 036 53 73 911 

Boomgaard BV
Bliksembeveiliging

Boomgaardweg 129
1326 CW ALMERE
info@aardingenbliksem.nl

036 53 73 911

Neem contact op